شرایط تحصیل و کار همزمان برای دانشجویان در شرکت‌ها فراهم شود

مدیرعامل شرکت مای دیتا گفت: باید شرایط را برای درس خواندن و کار کردن همزمان دانشجویان با استعداد فراهم کرد و از این طریق مقابل تبلیغات سوء و پمپاژ ناامید در بین جوانان جلوگیری شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، امیر رضا مرتضوی مدیرعامل شرکت مای دیتا که در زمینه هوش مصنوعی و فرایندهای سازمانی فعالیت دارد در حاشیه رویداد «کار و تک» اظهار داشت: در هر دانشگاهی و با هر شیوه‌ای برای جذب دانشجویان و نخبگان شرکت کردیم که در اولین رویداد کارو تک در دانشگاه صنعتی با یک شروع عالی و استقبال خوب حضور پیدا کردیم.

وی معتقد است که چنین فرآیند و رویدادهایی برای جذب آینده خوبی می‌تواند داشته باشد که بنده به عنوان مدیرعامل برای کارآموزی دانشجویان سرمایه‌گذاری خواهم کرد. در واقع فرآیند جذب و به کارگیری در این شرکت حدود یک ماه و نیم طول می‌کشد تا در کنار کار و آموزش، آزموده شوند.

مرتضوی با تاکید بر اینکه دانشجویان باید همراه درس به کار هم مشغول باشند، گفت: خود من تجربه کار و درس خواندن را همزمان دارم و اکنون به جوانان با استعداد در این شرکت اعتماد می‌شود و حتی در پروژه‌های بزرگ از آنها استفاده خواهد شد و در رشته‌های کامپیوتر و صنایع بیشتری جذب انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مای دیتا خاطر نشان کرد: شرکتی که بتواند دانشجویان را استخدام کند در ماندگاری جوانان در کشور قدم بزرگی برداشته زیرا با توجه به تبلیغاتی که می‌شود جوانان در سن کم گمان می‌کنند که کار نیست و اوضاع اقتصادی مملکت بد است در حالی که اینها با ورود به شرکت‌ها دلگرم می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر دانشجوی 19 ساله‌ای در شرکت و از همین دانشجویان دانشگاه صنعتی مشغول به کار است که پروژه‌های بزرگی را در دست دارد و به خوبی توانسته درس و کار را مدیریت کند و معدل بالایی داشته باشد.