رفتن به محتوای اصلی
x

مثلث شرکت و دانشجو و دانشگاه باید ارتباط مستمر داشته باشد

 

مدیر توسعه شرکت همگام خودرو آسیا گفت: برگزاری رویداد کار و تک در حوزه ارتباط با صنعت به شرطی مؤثر و مفید خواهد بود که مثلث شرکت و دانشجو و دانشگاه ارتباط مستمر داشته باشد و تا سال آینده متوقف نشود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، اردوان غفاری در حاشیه نشست چالش جذب نیروی انسانی با بیان اینکه دانشجویان از اواسط دوره کارشناسی می‌توانند با صنعت ارتباط بگیرید اظهار داشت: کسانی که از اواسط دوره کارشناسی شروع به ارتباط‌گیری با شرکت‌ها می‌کنند می‌توانند با محیط صنعت آشنا شده و با بالارفتن ترم‌های تحصیلی محیط کار برای آنها قابلیت پذیرش بیشتر داشته باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه‌های نسل چهارم بر خلاف دانشگاه‌های نسل‌های دوم و سوم از طریق برگزاری رویداد و نمایشگاه می‌توان با محیط صنعت آشنا کرد. هر چه‌قدر این رویداد هدفمندتر و از تجارب دوره قبلی بیشتر استفاده شود باعث تکامل دورهای بعدی می‌گردد.

مدیر توسعه شرکت همگام خودرو آسیا در ارتباط با سامانه کاریابی دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد: سامانه کاریابی از امتیاز خوبی برخوردار است؛ اما این سامانه‌های کاریابی و جذب نیرو یکپارچه نیست و به طور کامل انتظار ما را پاسخ نمی‌دهد.

وی افزود: ما دارای چهار دانشگاه و تعدادی شرکت در مجموعه اتاق بازرگانی با سامانه مجزا و مستقل هستیم. به‌عنوان شرکت متقاضی نیرو کار باید در چندین سامانه درخواست جذب نیرو دهیم و اطلاعات را جست‌وجو کنیم، اگر سامانه کاریابی اتاق بازرگانی و شرکت‌ها و دانشگاه‌ها یکی شود بهره‌برداری خوبی از این سامانه می‌توان داشت.

مدیر توسعه شرکت همگام خودرو آسیا در خصوص نبود دروس مهارتی در کنار چارت درسی دانشجویان عنوان کرد: نبود دوره مهارتی در کنار دروس تخصصی از معضل‌های سیستم آموزشی ما در مقاطع قبل و بعد از دانشگاه است. در سیستم آموزشی کشورهای دیگر در مقاطع ابتدایی بحث‌های مهارتی کسب‌وکار و مالی و هوش تجاری وجود دارد که منجر به نهادینه‌شدن مهارت‌ها بعد از دانشگاه می‌شود.

وی مطرح کرد: سیستم آموزشی دانشگاه‌ها تا الان از آموزش مهارت‌ها محروم مانده است؛ اما انتظار است به این سمت حرکت کند تا ارتباط دانشجویان با صنعت را تسهیل کند.

تحت نظارت وف ایرانی