رفتن به محتوای اصلی
x

ادبیات و فرهنگ‌سازی «ارتباط صنعت با دانشگاه» و «اشتغال همزمان» با ید نهادینه شود

رئیس سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: رویداد کارو تک با استقبال بسیار خوبی روبرو شد که شرکت‌های صنعتی بزرگ و کوچک به دنبال جذب و ماندگاری سرمایه‌های نخبه و دانشجو هستند و باید فرهنگ‌ ارتباط دانشگاه و صنعت نهادینه شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، حمید منتظرالقائم، رئیس سرای نوآوری اتاق بازرگانی و دانشگاه صنعتی اصفهان در حاشیه رویداد « کاروتک» اظهار داشت: ارتباط صنعت با دانشگاه را چندسالی است که بین بنگاه‌های اقتصادی و دانشگاه با طرح «پویش» و یا« اشتغال همزمان» آغاز کردیم و این ادبیات خوشبختانه وارد دانشگاه‌ها شده است.

وی افزود: طرح‌های در این قالب در مرکز نوآوری با همکاری اساتید و دانشجویان برای ارتباط قوی بین دانشگاه و صنعت نیز برنامه‌ریزی شده است تا فعالیت موفقی را در جامعه داشته باشند و راه جذب از طریق سایت انجام می‌شود که این پلتفرم شامل سه قسمت بنگاه اقتصادی، اعضای هیئت علمی و دانشجو می‌شود.

منتظرالقائم با بیان اینکه وارد شدن به شرکت‌های خصوصی بازارهای پایدارتر با حجم کمتری هستند که بستر خوبی برای دانشجویان به شمار می‌رود، گفت: ارتباطات دانشجویان و اساتید با شرکت‌های کوچک پایدار خواهد بود که روند موفقیت و حتی تاثیرگذاری در موارد کلان از این بستر بیشتر از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی است.

وی ادامه داد: مهاجرت نیروهای انسانی و با استعداد یک معضل است و این رویداد کارو تک با استقبال بسیار خوبی روبرو شد که بتواند این معضل را رفع کند و شرکت‌های صنعتی بزرگ و کوچک به دنبال جذب و ماندگاری این سرمایه‌های نخبه هستند که باید برای آن فرهنگ‌سازی کرد.

 

تحت نظارت وف ایرانی